Bestel online uw vlees

De hoogste kwaliteit vlees van Slagerij Tanger uit Veenendaal bij u thuisbezorgd.

Kalfsvlees

Kalfsvlees 500gram
3.25
Kalfsvlees is vlees dat erg mals, zacht en verfijnd van smaak is.
Kalfs ossenhaas 500gram
12.49
Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.
kalfslappen 500gram
6.25
Magere stooflappen uiterst geschikt voor een heerlijk stoofpotje.
Kalfbiefstuk 500gram
5.99
De kalfsbiefstuk is een zacht stukje vlees, kan zowel rood, rosé als doorbakken gegeten worden en word gesneden uit de achterbil van het kalf.
Kalfs spareribs 500gram
6.25
Spareribs van het kalf zijn een mooi alternatief voor varkensspareribs.
Kalfsnek 500gram
3.75
De kalfsnek is een prachtig stuk doorregen vlees om langzaam te garen. Misschien wel het mooiste stukje stoofvlees dat het kalf in zich meedraagt.
Kalfsschenkel 500gram
4.25
Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.
Kalf Broeipoot 500gram
2.25
Broeipoot is het onderste deel van de poot van een kalf, zonder de nagel. Het bevat enorm veel smaak en is zeer rijk aan collageen.
Kalfsgehakt 500gram
5.99
Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.
Kalfsburger 500gram
4.25
Malse kalfsburger om direct te bakken. Serveer als burger op een brood of met aardappelen, groente, vlees. Lekker mals van smaak.
Kalfssaté 500gram
6.25
In blokjes gesneden kalfsvlees.

Kalkoenvlees

Kalkoenfilet 500gram
4.75
Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.
Kalkoenshoarma 500gram
2.99
Kalkoenshoarma is het vlees van de bovenpoot zonder bot en vel. Dit vlees is mals en zacht en al in reepjes gesneden en met shoarmakruiden gekruid. Uitermate geschikt voor op een broodje of door een wokgerecht.
Kalkoen Merguez worst 500gram
4.25
Heerlijke worstjes van kalkoenvlees. Ook lekker op de grill.

Kippenvlees

Kwartels per/stuk
2.49
Het vlees van de kwartel heeft een zachte smaak. Meestal wordt het vlees eerst in de pan aangebraden en daarna in de oven geschoven met veel groenten.
Poussin kip per/stuk
3.49
Poussin is vakjargon voor een jonge kip. De poussin staat ook wel bekend als de krielkip of het piepkuiken.
Soep kip per/stuk
3.49
Soepkip, dit kippenvlees heeft karakter en zit bomvol smaak, dankzij een leven lang kwalitatief hoogwaardig biologisch voer en volop ruimte.
Hele kip per/stuk
4.25
Neem het ervan en geniet van het lekkerste dat de natuur te bieden heeft. Gebruik onze hele kip voor speciale gelegenheden en laat jouw gasten genieten van het malse en smaakvolle vlees.
Kippenbout 500gram
1.75
Een kippenbout is de grote versie van de poot met vel, spiermassa en rugstuk. Iets minder handzaam, maar even mals en sappig.
Kipdrumsticks 500gram
1.75
Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.
Kipvleugels 500gram
1.75
Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.
Kip TV sticks 500gram
1.75
'Kip TV Sticks' Erg leuk als borrelhapje of tussendoortje, snack of bij een buffet.
Borrelhapjes 500gram
1.75
Lekkere hapje als kipsnacks voor bij de borrel of als tussendoortje.
Kipdijfilet 500gram
2.99
Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.
Kipfilet 500gram
2.99
De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.
Kipgehakt 500gram
3.49
Kipgehakt, ideaal om malse kipballetjes van te rollen, voor een zelfgemaakte kipburger of voor het bereiden van pastasaus.
kip poulet 500gram
3.49
In stukjes gesneden kipfilet.
Kipsaté 500gram
3.75
In blokjes gesneden kippenvlees.
Kipvink 500gram
4.25
Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten.
Kipmerquez 500gram
4.25
Lekker pittig worstje gemaakt van kip.
Kip chipolata 500gram
4.25
Verse, mild gekruide kippenworstjes.
Kiprookworst per/stuk
2.75
Rookworst gemaakt van uitsluitend kipvlees. Rookworst is een traditioneel Nederlands product dat gegeten wordt met stamppot.
Kipshoarma 500gram
2.99
Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.
Kip Doner 500gram
4.25
Onze kipdoner is heerlijk op een (pita) broodje of door een salade heen! Heb jij dit malse vlees al eens geproefd?
Kipburger kaas 500 gram
4.25
Wil je het eten spectaculairder maken? Maak dan deze overheerlijke kipburgers met Parmezaanse kaas.
Kipburger 500gram
4.25
Een heerlijke magere burger gemaakt van kip.
Kip nuggets 500gram
4.25
Kipnuggets zijn gevuld met mals kippenvlees en hebben een krokant laagje.
Kip Cordon Blue 500gram
4.25
De cordon blue is een gepaneerd kipfiletlapje gevuld met kalkoen ham en kaas.
Kipschnitzel 500gram
3.99
De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.
Kiprollade 500gram
4.49
De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden. Prijs per 500gram
Kippenmaagjes
1.49
Kippenmaagjes wordt veel gebruikt in de Indonesische keuken. Een super lekkernij !
Kipnekjes 500gram
1.49
Ideaal voor het maken van een stevige soep of getrokken bouillon.
Kippenlevertjes 500gram
1.49
Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.
Kippenhartjes
1.49
Kippenhartjes zijn de moeite waard om eens te proberen. Erg smaakvol en gezond.

Lamsvlees

Lamsribben 500gram
4.99
Deze lamslekkernij wordt gesneden van de borst van het lam. De dunne ribbetjes zijn lekker bevleesd.
Lamsschouder 500gram
5.25
De schouder is een van de meest boeiende stukken van het lam, omdat u er zoveel kanten mee uit kan. Een lamsschouder bevat een massa zacht en smeuïg vlees. De schouder wordt ook wel in zijn geheel bereid, zonder dat het been verwijderd wordt. Meestal wordt dit stuk wel ontbeend. Dat gebeurt trouwens het best door een slager want het is geen eenvoudig klusje.
Lamsbout 500gram
5.75
De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.
Lamsbiefstuk 500gram
7.99
Lamsbout zonder been.
Lamshaas 500gram
7.49
De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.
Lamskarbonade 500gram
5.49
Schouderkarbonade wordt uit de voorbout van het lam gehaald. De voorbout wordt in plakken gesneden waarna het uitermate geschikt is voor de barbecue, grill of koekenpan.
Lamskotelet 500gram
8.75
De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.
Lamsrack 500gram
9.99
Lamsrack is, samen met de zadelkotelet, het meest malse stukje vlees van het lam. Het wordt gesneden uit de rug met de ribbetjes.
Lamsnek 500gram
5.49
Lamsnek is niet alleen de nek van het lam, er gaan ook wat stukjes vlees van het gebied rondom de nek mee; stukje rug, stukje flank. Uit de nek van het lam komt het meest gewilde stoofvlees.
Lamsrug 500gram
5.49
Door de rugwervels en de ribbetjes heeft de lamsrug een exclusieve smaak. Verwijder ze pas na het bereiden. Ze geven de lekkere smaak aan het vlees. De lamscarré is een gedeelte van de lamsrug, maar dan zonder het haasje.
Lamsgehakt 500gram
4.99
Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.
Lamspoulet 500gram
5.75
Mager stoofvlees, gesneden uit de bout van het lam.
Lamssaté 500gram
6.49
Magere stukjes lamsvlees in blokjes gesneden.
Lamsshoarma 500gram
4.99
Onze Lamsshoarma is gesneden van de schouder en de bout van het lam. Mals en sappig vlees met shoarmakruiden.
Lamslever 500gram
2.25
Lamslever is lekker om te bakken maar ook geschikt voor het bereiden van paté.

Rundvlees

Hoge kwaliteit rundvlees online te koop bij Slagerij Tanger in Veenendaal.

Kogelbiefstuk 500gram
9.99
Een kogelbiefstuk is een variant van een biefstuk. Dit vlees wordt gesneden van de kogel van de bovenbil van een koe, of van de kogel van het spierstuk.
Runderbiefstuk 500gram
5.49
Runderbiefstuk is een mals stuk vlees doordat het relatief weinig bindweefsel bevat. Biefstuk is een veelzijdig stukje vlees. Biefstuk past prima bij klassieke gerechten met groenten en aardappelgarnituur.
Runder Ossenhaas 500gram
12.49
Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. De ossenhaas is dan in dikke plakken van ongeveer 125 gram gesneden. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.
Achtermuis 500gram
6.25
De achtermuis is een stuk rundvlees dat zich aan de achterkant van de koe bevindt. Het zit tussen de platte bil en de bovenbil.
Suddervlees 500gram
3.99
Stoofvlees noemen ze ook wel suddervlees of draadjesvlees. Dit is vlees dat op laag vuur gedurende een lange tijd gegaard moet worden om het mals te krijgen.
Ossenstaart 500gram
3.99
Ossenstaart is de culinaire naam voor de staart van het rund en wordt in stukken gesneden verkocht. De ossenstaart is heerlijk om bouillon van te trekken.
Runderlever 500gram
2.25
Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.
Rundergehakt 500gram
3.99
Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.
Hamburgers 500 gram
4.25
Hamburgers gemaakt van mild gekruid rundvlees met een rulle structuur.
Rundertartaar 500gram
4.25
Malse rundertartaartjes, gemaakt van zeer mager fijngehakt vlees, dus puur van smaak.
Runderpoulet 500gram
4.99
Runderpoulet is de magere en gesneden versie van stooflap. Runderpoulet is niet bedoeld om gebakken te worden, maar uitsluitend om te stoven of om soep van te maken.
Rundersate 500gram
6.25
Lekker gekruide biefstuk aan een stokje.
Rundermerquez 500gram
4.25
Het merguez worstje is heerlijk pittig van smaak, gemaakt van rundergehakt en gekruid volgens Noord-Afrikaanse stijl. Lekker voor braden in de pan, BBQ en grill.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel