Lamsvlees

Koop de hoogste kwaliteit Lamsvlees online bij slagerij Tanger in Veenendaal.

Lamsribben 500gram
4.99
Deze lamslekkernij wordt gesneden van de borst van het lam. De dunne ribbetjes zijn lekker bevleesd.
Lamsschouder 500gram
5.75
De schouder is een van de meest boeiende stukken van het lam, omdat u er zoveel kanten mee uit kan. Een lamsschouder bevat een massa zacht en smeuïg vlees. De schouder wordt ook wel in zijn geheel bereid, zonder dat het been verwijderd wordt. Meestal wordt dit stuk wel ontbeend. Dat gebeurt trouwens het best door een slager want het is geen eenvoudig klusje.
Lamsbout 500gram
6.25
De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.
Lamsbiefstuk 500gram
7.99
Lamsbout zonder been.
Lamshaas 500gram
7.49
De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.
Lamskarbonade 500gram
5.75
Schouderkarbonade wordt uit de voorbout van het lam gehaald. De voorbout wordt in plakken gesneden waarna het uitermate geschikt is voor de barbecue, grill of koekenpan.
Lamskotelet 500gram
8.75
De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.
Lamsrack 500gram
9.99
Lamsrack is, samen met de zadelkotelet, het meest malse stukje vlees van het lam. Het wordt gesneden uit de rug met de ribbetjes.
Lamsnek 500gram
5.49
Lamsnek is niet alleen de nek van het lam, er gaan ook wat stukjes vlees van het gebied rondom de nek mee; stukje rug, stukje flank. Uit de nek van het lam komt het meest gewilde stoofvlees.
Lamsrug 500gram
5.49
Door de rugwervels en de ribbetjes heeft de lamsrug een exclusieve smaak. Verwijder ze pas na het bereiden. Ze geven de lekkere smaak aan het vlees. De lamscarré is een gedeelte van de lamsrug, maar dan zonder het haasje.
Lamsgehakt 500gram
4.99
Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.
Lamspoulet 500gram
5.75
Mager stoofvlees, gesneden uit de bout van het lam.
Lamssaté 500gram
6.49
Magere stukjes lamsvlees in blokjes gesneden.
Lamsshoarma 500gram
4.99
Onze Lamsshoarma is gesneden van de schouder en de bout van het lam. Mals en sappig vlees met shoarmakruiden.
Lamslever 500gram
2.25
Lamslever is lekker om te bakken maar ook geschikt voor het bereiden van paté.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelmand is leegTerug naar de winkel